Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Baniermasten uit Noord-Brabant

Voor reclamedoeleinden zijn baniermasten zeer geschikt. De nieuwe baniermasten van Europmast uit Oisterwijk (Noord-Brabant), de Bannermasten, zorgen er voor dat tijdens wind maar ook met windstilte uw vlag wel goed leesbaar blijft. Wilt u hier meer over weten dan staan wij u graag te woord en informeren u over onze producten.

Stijlvol zichtbaar met deze baniermasten uit Noord-Brabant

Met de baniermasten van Europmast uit Noord-Brabant maakt u zich op een stijlvolle manier zichtbaar. Onze 3 meter hoge banner is een prachtige en effectieve reclamedrager: de banner kan aan beide zijden full color worden bedrukt, blijft jaren (!) mooi en hangt onder alle weersomstandigheden strak, waardoor de tekst altijd goed leesbaar is. Banners zijn door hun formaat bij uitstek geschikt om uw boodschap groots uit te dragen. De mast is bovendien eenvoudig kantelbaar, waardoor deze gemakkelijk kan worden geplaatst en de banners snel gewisseld kunnen worden.

Omschrijving mast Hoogte Banner
Bannermast van volledig geblonken roestvrijstaal 6 meter 300 x 80 cm
Bannermast van volledig geblonken roestvrijstaal 6 meter 250 x 60 cm

Interesse?

Wilt u meer informatie over de baniermasten die we in Tilburg, de rest van Noord-Brabant en ver daarbuiten verkopen? Of heeft u vragen over onze andere producten? Neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Tel: 013-53 35 000 e-mail: info@europmast.nl.