Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Bedrijfsterrein verlichting

Bedrijfsterrein verlichting is belangrijk voor het uitvoeren van uw werkzaamheden en/of ter voorkoming van diefstal, vernieling en (parkeer-) schade. Europmast houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met kantelbare lichtmasten. Dit doen wij in Nederland en België. De lichtmasten die wij produceren, worden onder andere gebruikt voor bedrijfsterrein verlichting, maar ook voor parkeerplaatsen, sportterreinen, golfbanen, maneges etc. Elke locatie en terrein heeft zijn eigen specifieke kenmerken en richtlijnen waar men op moet letten bij het aanschaffen van de verlichting. Hierin kunnen wij u door onze jarenlange ervaring uiteraard goed adviseren.

Voorbeeld van een lichtplan
plankleiner

Kantelbaar

De lichtmasten die wij voor bedrijfsterrein verlichting gebruiken zijn uniek doordat ze kantelbaar zijn. Met twee mensen is de lichtmast al te kantelen en dit maakt het onderhoud zeer gemakkelijk uit te voeren vanaf de grond (eventueel door u zelf!). Ook het plaatsen van onze kantelbare lichtmasten is relatief eenvoudig en goedkoop, er zijn geen dure hoogwerkers nodig. De lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal. Dit garandeert een roestvrije en onderhoudsvrije mast, wij geven u 10 jaar garantie.

Voor meer informatie en prijzen van de kantelbare lichtmasten klik hier

Interesse?

Wilt u meer informatie over bedrijfsterrein verlichting of terreinverlichting voor de veiligheid of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

Neem contact op met ons voor een kantelmast