Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Bedrijventerrein verlichting

Wilt u goede verlichting van uw bedrijventerrein zodat diefstal, vernieling en (parkeer-) schade voorkomen kan worden? Europmast heeft nu al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van het produceren en installeren van kantelbare lichtmasten. Deze lichtmasten zijn, doordat ze kantelbaar zijn, relatief gemakkelijk en goedkoop te plaatsen en te onderhouden. U kunt dit eventueel ook zelf doen!

Voorbeeld van een lichtplan
plankleiner

Mogelijkheden

Elke locatie is natuurlijk uniek en heeft daarom een eigen manier van verlichting nodig. De afmetingen en ook de doeleinden waarvoor het bedrijventerrein gebruikt wordt stellen specifieke eisen aan een lichtinstallatie. Europmast geeft u graag advies en een offerte op maat. Wij hebben voor bedrijventerrein verlichting verschillende kantelbare masten in ons assortiment, o.a. een zeer aantrekkelijk geprijsde lichtmast van 8 meter. Door onze asymmetrische schijnwerpers met hogedruk metaaldamplampen wordt het licht gelijkmatig gespreid en kan eventueel tevens de gevel van uw bedrijfspand worden verlicht.

Voor meer informatie en prijzen van de kantelbare lichtmasten klik hier

Interesse?

Wilt u meer informatie over bedrijventerrein verlichting voor de veiligheid of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

Neem contact op met ons voor een kantelmast