Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Kantelbare mast

Voor een kantelbare mast zit je goed bij Europmast in Oisterwijk. Wij leveren al meer dan 40 jaar vaste en kantelmasten aan bedrijven, sportverenigingen en de overheid in Nederland en België. Wij bieden een hoogwaardig en breed assortiment masten met alle bijbehorende accessoires. Klanten waarderen onze snelle service, korte lijnen, scherpe prijzen en mogelijkheid tot maatwerk.

Vraag een offerte aan

4 + 7 =

terrein verlichting mast

De voordelen van een kantelbare mast

Kantelmasten worden steeds populairder in openbare ruimtes, sportfaciliteiten en op bedrijventerreinen, waar ze zorgen voor een veiligere en efficiëntere manier om aan verlichting en signalisatie te werken. Deze masten kunnen gekanteld worden, wat het onderhoud, schoonmaken en de vervanging van bijvoorbeeld sportveldverlichting aanzienlijk vereenvoudigt. In plaats van gevaarlijke klimpartijen of het gebruik van hoogwerkers, kan de top van de kantelbare mast door het kantelsysteem naar beneden worden gebracht naar een toegankelijke hoogte. Al het werk kan worden uitgevoerd vanaf de grond. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook het risico op ongevallen.

Ons assortiment masten

Als specialist in masten bieden we een indrukwekkend assortiment van diverse kantelmasten. Onze collectie omvat:

Alle masten in ons assortiment zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze sterk, robuust en duurzaam zijn.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Kantelbare masten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Vind bij ons kantelmasten van uitstekende kwaliteit

Ben je op zoek naar robuuste stalen kantelmasten? Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten masten. Zo vind je altijd de vaste of kantelbare mast die voor jou het meest geschikt is. Wil je graag hulp bij het vinden van de juiste kantelbare mast, bijvoorbeeld voor bedrijfsterreinverlichting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft