Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Kantelbare WiFi mast

U zoekt voor uw terrein een kantelbare WiFi mast? Die vindt u bij Europmast  tegen een concurrerende prijs. Met een kantelbare WiFi mast maakt u uw terrein nog publieksvriendelijker ! Al vele jaren leveren wij diverse soorten kantelbare masten aan bedrijven, kampeerterreinen, sportverenigingen, overheid en direct aan particulieren. Door onze flexibele en betrokken houding, weten wij voor iedere klant de mast te leveren die perfect aansluit op de specifieke wensen.

WiFi mast

Bij Europmast vindt u tal van kantelbare WiFi masten van toonaangevende kwaliteit. Wij hebben niet alleen kantelbare lichtmasten, maar ook kantelbare cameramasten, kantelbare bannermasten en vlaggenmasten. Met een kantelbare WiFi mast kan iedereen in de naaste omgeving gebruik maken van een snelle internetverbinding. Deze kantelbare masten van Europmast worden steeds meer gebruikt aangezien het de interesse kan verhogen voor bepaalde openbare ruimten, zoals recreatiecentra en winkelcentra. Ook is het mogelijk om WiFi aan te leggen op een groot terrein. De kantelbare WiFi mast en ook de andere masten worden bij ons speciaal voor u vervaardigd.

Omschrijving mast Hoogte
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 6 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 8 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 10 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 12 meter
Op uw verzoek ook verkrijgbaar in extra zware uitvoering!

Contact

Europmast levert een kantelbare WiFi mast voor een concurrerende prijs. Als u vragen en/of opmerkingen heeft over ons assortiment, kunt u contact met ons opnemen via 013-53 35 000 of info@europmast.nl. Naast kantelbare WiFi masten en kantelbare lichtmasten, hebben wij ook een aanbod aan cameramasten en bannermasten.

Neem contact op met ons voor een kantelmast

Europmast