Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmast uit Noord-Brabant

Een kwalitatief hoogwaardige kantelbare lichtmast, schaft u aan bij Europmast uit Oisterwijk (Noord-Brabant). Al meer dan 30 jaar leveren wij hoogwaardige lichtmasten, bannermasten en cameramasten voor onder meer bedrijven, sportverenigingen en de overheid. Sinds enige jaren bieden wij ook kantelbare wifimasten aan om aan de huidige wensen te kunnen voldoen.

Verlichting

Diverse soorten klanten komen al ruim 30 jaar naar Europmast in Oisterwijk (vlak bij Tilburg) voor de aanschaf van een toonaangevende lichtmast. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een kantelbare lichtmast, ten behoeve van de verlichting van bedrijfsterreinen en diverse buitensportaccommodaties. Bij ons bent u naast van kwalitatieve masten, ook verzekerd van flexibiliteit en betrokken nazorg. Wij leveren u de mast die aansluit op uw specifieke wensen.

Neem contact met ons op

Vanuit heel Nederland en België kunt u terecht bij Europmast uit Noord-Brabant voor een lichtmast. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-53 35 000 of een e-mail te sturen naar: info@europmast.nl.

ProductHoogte
Kantelbare lichtmast8 meter
Kantelbare lichtmast10 meter
Kantelbare lichtmast11 meter
Kantelbare lichtmast12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van mastenop aanvraag
Andere lengtes op aanvraag