Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmast

Een kwalitatief hoogwaardige kantelbare lichtmast, schaft u aan bij Europmast. Al meer dan 30 jaar leveren wij hoogwaardige lichtmasten, bannermasten en cameramasten voor onder meer bedrijven, sportverenigingen en de overheid. Sinds enige jaren bieden wij ook kantelbare WiFi-masten aan om aan de huidige wensen te kunnen voldoen.

Verlichting

Diverse soorten klanten komen al ruim 30 jaar naar Europmast voor de aanschaf van een toonaangevende kantelbare mast. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een kantelbare lichtmast, ten behoeve van de verlichting van bedrijfsterreinen en diverse buitensportaccommodaties. Bij ons bent u naast van kwalitatieve masten, ook verzekerd van flexibiliteit en betrokken nazorg. Wij leveren u de mast die aansluit op uw specifieke wensen.

ProductPrijs
Kantelbare lichtmast 8 meter€495
Kantelbare lichtmast 10 meter€545
Kantelbare lichtmast 11 meter€570
Kantelbare lichtmast 12 meter€595
Kantelbare lichtmast 12 meter zware uitvoering€695
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur€55
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt€85
Plaatsen van mastenop aanvraag
Alle prijzen exclusief 21% BTW af fabriek
Andere lengtes op aanvraag

Contact

Bij Europmast kunt u een kantelbare lichtmast van topkwaliteit aanschaffen tegen een zeer concurrerende prijs. Hebt u vragen over deze of een andere mast uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 013-53 35 000 of info@europmast.nl.

Naast kantelbare lichtmasten, leveren wij ook cameramasten en bannermasten.