Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmast uit Noord-Brabant

Kwalitatief hoogwaardige kantelbare lichtmasten, schaft u aan bij ons bedrijf. Al meer dan 30 jaar levert Europmast uit Oisterwijk, in Noord-Brabant, een lichtmast van hoogwaardige kwaliteit. Ook leveren wij bannermasten en cameramasten aan onder meer bedrijven, sportverenigingen en de overheid. Sinds enige jaren bieden wij ook kantelbare wifimasten aan om aan de huidige wensen te kunnen voldoen.

Lichtmasten van hoogwaardige kwaliteit aanschaffen bij ons bedrijf

Bij ons bedrijf vindt u lichtmasten van uitstekende kwaliteit. Diverse klanten komen al ruim 30 jaar naar Europmast in Oisterwijk, in Noord-Brabant, voor de aanschaf van een toonaangevende lichtmast. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een kantelbare lichtmast, ten behoeve van de verlichting op veel verschillende plekken, zoals bedrijfsterreinen en diverse buitensportaccommodaties. Wij bieden onder andere lichtmasten op sportvelden aan. Juiste verlichting is belangrijk om in het donker te kunnen blijven sporten. Bovendien draagt dit ook bij aan de veiligheid. Bij ons bent u, naast kwalitatieve masten, ook verzekerd van flexibiliteit. Zo verzorgen wij ook de plaatsing van een lichtmast in Noord-Brabant. Wij leveren u lichtmasten die aansluiten op uw specifieke wensen.

Profiteer van masten van hoogwaardige kwaliteit

Vanuit heel Nederland en België kunt u terecht bij Europmast uit Noord-Brabant voor het aanschaffen van een lichtmast. Onze lichtmasten zijn geschikt voor vele verschillende accommodaties. Heeft u hier interesse in? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met ons. Dit doet u door te bellen naar 013-53 35 000 of een e-mail te sturen naar info@europmast.nl. Onze medewerkers helpen u uiteraard graag verder.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Neem contact op met ons voor een kantelmast