Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmasten plaatsen

Lichtmasten van hoogwaardige kwaliteit schaft u aan bij Europmast en wij kunnen eventueel ook het plaatsen voor u verzorgen (op aanvraag). Op het gebied van kantelbare lichtmasten zijn wij al meer dan 30 jaar dé specialist in Nederland en België. Europmast levert naast lichtmasten ook WiFimasten en cameramasten. Wij zijn zowel de overheid als sportverenigingen, bedrijven en particulieren van dienst. Onze ervaren werknemers kunnen u helpen bij het plaatsen en aankleden van de masten. Bij Europmast vinden wij betrokkenheid en flexibiliteit van groot belang.

Europmast: expert in kantelbare lichtmasten leveren en plaatsen

Als u lichtmasten door Europmast laat leveren, bent u verzekerd van kwaliteit. Door het kantelmechanisme is het lichtarmatuur voortaan eenvoudig te bereiken. Het vervangen en uitrichten van de lampen is zo nooit meer een probleem. Met twee volwassenen is de mast veilig en in korte tijd naar beneden te halen en omhoog te brengen. Onderhoud van de lampen kan op deze manier vanaf de grond gebeuren. Ook het schoonmaken van het lichtarmatuur is met de kantelmogelijkheid zo gedaan. En dat is handig, want wij raden u aan om dat minimaal twee keer per jaar te doen. Dan blijft de lichtopbrengst maximaal.

Neem direct contact op

Wilt u lichtmasten laten leveren en op aanvraag laten plaatsen door Europmast? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 013-53 35 000. Onze medewerkers helpen u graag! Het is ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.