Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmasten sportvelden

Door het plaatsen van lichtmasten kan tegenwoordig op elk moment van de dag gebruik worden gemaakt van sportvelden. Europmast houdt zich al ruim dertig jaar bezig met zowel het produceren als het installeren van lichtmasten. Wat onze lichtmasten uniek maakt is dat deze kantelbaar zijn. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop in plaatsing en exploitatie. Onze kantelbare lichtmasten bij sportvelden zijn namelijk met twee personen goed te kantelen. Alle onderhoudswerkzaamheden, uitrichten, schoonmaken en vervangen van lampen kunnen vanaf de grond plaatsvinden, eventueel door u zelf. Ook voor de plaatsing van onze lichtmasten bij sportvelden zijn geen dure hoogwerkers nodig en blijft het sportveld ongeschonden.

Voor wie?

Wij houden ons niet alleen bezig met lichtmasten voor sportvelden (voetbal, korfbal, golf), maar ook met verlichting bij bijvoorbeeld tennisbanen, maneges, parkeerterreinen, bedrijventerreinen etc.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse? 

Wilt u meer informatie over lichtmasten bij sportvelden of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

 

De volgende pagina's geven u meer informatie over ons: