Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Manege verlichting

Wanneer u optimaal wilt genieten uw manege dan heeft u een goede verlichting nodig. De benodigde hoeveelheid licht is afhankelijk van het gebruik van uw buitenmanege. Voor recreatief en semiprofessioneel gebruik van uw manege gelden voor de verlichting weer andere eisen dan voor professioneel en springgebruik. Uitgaande van een basisafmeting van uw manege van bijvoorbeeld 20 x 40 meter adviseren wij verlichting door 2 masten aan één lange zijde voor recreatief gebruik en 2 masten aan beide lange zijden (totaal 4 masten) voor professioneel en springgebruik.

Kantelbare lichtmasten

Wij zijn al ruim dertig jaar bezig met de productie en installatie van kantelbare lichtmasten. Deze masten zijn zo uniek doordat ze met het uitgebalanceerde kantelmechanisme makkelijk in gebruik zijn. U kunt bijvoorbeeld onze lichtmasten ook zelf plaatsen en dit zonder dure kranen of hoogwerkers. Daarbij komt natuurlijk dat uw terrein hierdoor ook niet beschadigd zal worden. Ook wanneer de lichtmast is geplaatst, is deze door twee volwassenen gemakkelijk te kantelen voor het onderhoud, schoonmaken en het vervangen van de lampen.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over manege verlichting of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl