Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Mast WiFi hotspot

Als u op zoek bent naar een mast van hoogwaardige kwaliteit voor een WiFi hotspot, dan moet u bij Europmast zijn. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met de levering van WiFimasten, lichtmasten en cameramasten. Wij zijn zowel bedrijven als sportverenigingen, particulieren en de overheid van dienst. Voor iedere klant kunnen wij indien gewenst een oplossing op maat realiseren. Als u een speciale mast nodig heeft voor een WiFi hotspot, bent u bij Europmast helemaal aan het juiste adres.

Een kwalitatief hoogwaardige mast van Europmast voor een WiFi hotspot

Om altijd uitstekend draadloos internet te ontvangen vanuit een WiFi hotspot, heeft u een mast van goede kwaliteit nodig. De WiFi masten van Europmast hebben de bijzondere eigenschap dat ze kantelbaar zijn. Door een uitgebalanceerd kantelmechanisme kunnen de masten heel eenvoudig en met een minimale krachtsinspanning naar beneden worden gehaald. Er zijn slechts twee volwassenen voor nodig om de WiFi mast omhoog en omlaag te halen. Zodoende is er voor het plaatsen van WiFi op terreinen, en het onderhoud van een mast voor uw WiFi hotspot nooit meer een dure hoogwerker of andere zware apparatuur nodig.

Installeren en onderhouden

Wilt u de mast voor uw WiFi hotspot laten plaatsen en aankleden door ons bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of bel naar +31 (0)13 53 35 000 en vraag naar meer informatie bij onze medewerkers.

Neem contact op met ons voor een kantelmast