Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Paardenbakverlichting

Om zowel ’s winters als zomers in de ochtend en de avond te kunnen paardrijden heeft u een goede verlichting nodig in uw paardenbak. Wij zijn expert op het gebied van kantelbare lichtmasten. Kantelbare lichtmasten zijn relatief eenvoudig en goedkoop te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud. Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme is een lichtmast al met twee personen omlaag en weer omhoog te halen. Alle onderhoudswerkzaamheden, uitrichten, schoonmaken en vervangen van de lampen kunnen vanaf de grond plaatsvinden , eventueel door u zelf!

Advisering

De behoefte van de lichtopbrengst is afhankelijk van het gebruik van uw paardenbak. Voor recreatief en semiprofessioneel gebruik van uw paardenbak gelden voor de verlichting weer andere eisen dan voor professioneel en springgebruik. Uitgaande van een basisafmeting van uw paardenbak van bijvoorbeeld 20 x 40 meter adviseren wij verlichting door 2 masten aan één lange zijde voor recreatief gebruik en 2 masten aan beide lange zijden (totaal 4 masten) voor professioneel en springgebruik.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over paardenbakverlichting of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl