Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Uw parkeerterrein met verlichting uit Noord-Brabant

Voor een parkeerterrein schaft u de masten voor de verlichting aan bij Europmast uit Oisterwijk, vlak bij Tilburg in Noord-Brabant. Wij leveren al meer dan 30 jaar lichtmasten, cameramasten en wifimasten van hoogwaardige kwaliteit door heel Nederland en België. Onze vakkundige werknemers hebben de kennis en ervaring in huis om u perfect van dienst te zijn. Bij Europmast kunt u eventueel ook de plaatsing en aankleding van lichtmasten laten verzorgen.

Europmast levert de masten voor parkeerterrein verlichting

Uit het oogpunt van veiligheid is het belangrijk om de verlichting van parkeerterreinen en bedrijfsterreinen goed op orde te hebben. Op die manier kunt u vandalisme, parkeerschade en diefstal voorkomen. Met de masten voor terreinverlichting van Europmast wordt uw terrein beter beschermd. Wij bieden u een hoge kwaliteit kantelmast. De masten zorgen voor een hoge lichtopbrengst en gelijkmatige lichtspreiding. Door het kantelmechanisme zijn de lichtmasten snel en gemakkelijk naar beneden te halen. U heeft nooit meer een dure hoogwerker of andere zware apparatuur nodig om een lamp te vervangen of andere reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Met twee volwassenen brengt u de mast in korte tijd omlaag en weer omhoog.

Op maat gemaakte verlichting

Bij Europmast in Noord-Brabant kunt u parkeerterrein verlichting kopen gebaseerd op uw specificaties. Wij vinden graag een oplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke wensen. Voor meer informatie over de mogelijkheden belt u naar +31 (0)13 53 35 000. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact op met ons voor een kantelmast

Europmast