Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmasten

Kantelbare lichtmasten zijn dé expertise van Europmast. Door het kantelsysteem is het lichtarmatuur eenvoudig bereikbaar. Twee volwassenen kunnen de mast veilig neerhalen en weer omhoog brengen. Een groot voordeel bij het uitrichten en vervangen van de lampen. Wist u dat het lichtarmatuur tweemaal per jaar schoongemaakt moet worden? Een schoon lichtarmatuur zorgt namelijk voor een optimale lichtopbrengst. Kortom: dankzij het kantelsysteem beschikt u altijd over perfecte lichtkwaliteit!

Makkelijk te onderhouden, lagere kosten

Gevaarlijke klimpartijen, kostbare hoogwerkers en dure onderhoudscontracten zijn overbodig indien u kiest voor kantelbare lichtmasten van Europmast. Klimmen is niet nodig, want u kunt de lichtmast immers eenvoudig kantelen. Daarnaast maakt het kantelprincipe (de mast bestaat uit twee delen) het mogelijk de mast eenvoudig te plaatsen. Zonder zware apparatuur, zonder dure inhuurkrachten en zonder hoogwerkers. U bespaart kosten, uw terrein blijft onbeschadigd en u kunt het werk indien gewenst zelf in eigen beheer uitvoeren.

En wat dacht u van onze prijzen? Een concurrerende prijs is standaard. U ziet alle prijzen van de standaardproducten helder en duidelijk staan op deze site. De prijzen van onze specials zijn op aanvraag beschikbaar. Heeft u nog vragen? Aarzel niet, maar neem contact op.

Garantie

De lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal. De gebruikte bouten, moeren en kantelmechanisme zijn of van roestvrij staal of hebben een zinkbehandeling gekregen na bewerking. Dit proces garandeert een roestvrije en daardoor onderhoudsvrije mast. Samen met onze 30 jaar lange ervaring in mastenfabricage, leidt dit ertoe dat we 10 jaar garantie kunnen geven op de gehele mast.

Toepassingsgebieden

De lichtmasten worden met name toegepast bij de verlichting van bedrijfsterreinen en buitensportaccommodaties zoals buitenmaneges, tennisbanen, Jeu de Boulesbanen en trainingsvelden (bv. voetbal, veldkorfbal en hockey).

Product Prijs
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag
Europmast