Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Terreinverlichting

Betere terreinverlichting, méér veiligheid!

Verlichting van bedrijfsterreinen en parkeerterreinen is belangrijk uit het oogpunt van veiligheid. Goede verlichting is essentieel ter voorkoming van diefstal, vandalisme en (parkeer)schade. En wilt u een object of gebied met camera’s beveiligen? Dan is hoogwaardige terreinverlichting noodzakelijk om cameratoezicht mogelijk te maken. Kortom: dankzij goede terreinverlichting wordt uw terrein beter beschermd. Wij leveren kantelbare lichtmasten met hoogwaardige aluminium schijnwerpers. Deze zorgen voor een hoge lichtopbrengst en gelijkmatige lichtspreiding. Dankzij een uitgebreide keuze in lampen met een hoge efficiëntie kunnen wij aan iedere toepassingseis voldoen!

Een lichtplan op maat!

Het kantelprincipe heeft diverse voordelen. Met 2 personen kantelt u de mast, u kunt het onderhoud daardoor in eigen beheer uitvoeren. U bespaart kosten en u kunt het onderhoud uitvoeren op een moment dat het u schikt. Kortom: kantelbare lichtmasten maken de verlichting van uw terrein eenvoudiger, efficiënter én voordeliger. Ook kunnen wij desgewenst de gevel van uw bedrijfspand verlichten. Klik op bovenstaande link ‘kantelbare lichtmasten’ voor meer informatie over de beschikbare masten en de bijbehorende prijzen. Wenst u een advies op maat? Dat kan. Dan vernemen wij graag waarvoor u het terrein gebruikt en welke afmeting uw terrein heeft. De afmetingen en doeleinden waarvoor het terrein gebruikt wordt, stellen namelijk specifieke eisen aan een lichtinstallatie. Indien gewenst maken wij een lichtplan voor u op maat!

Voorbeeld van een lichtplan
plankleiner

Heeft u nog vragen? Wenst u direct een offerte? Bel, mail of vul het online formulier in. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Europmast