Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Wifimasten

Wilt u een wifimast plaatsen op uw terrein, zodat u daar betere verbinding met het internet kunt maken? Dan is Europmast uit Oisterwijk de partij die u zoekt. Wij zijn namelijk leverancier van wifimasten door heel Nederland. We komen dan ook graag bij u langs voor de plaatsing en aankleding van uw nieuwe wifi-antenne mast. Inmiddels hebben we al meer dan dertig jaar ervaring. U kunt er dus op rekenen dat we uw wifi-antenne mast nauwkeurig en snel bij u plaatsen.

Een wifimast die kantelbaar en makkelijk te plaatsen is

Als leverancier van wifimasten onderscheiden we ons door het unieke gegeven dat elke wifimast van ons kantelbaar is. Een uitgebalanceerd kantelmechanisme zorgt ervoor dat met minimale krachtinspanning de wifi-antenne mast veilig neergelaten kan worden. Dit zorgt ervoor dat praktisch onderhoud aan de wifimast uiterst eenvoudig uit te voeren is.

Kostbare hoogwerkers zijn niet meer nodig

Niet alleen het onderhoud aan de wifi-antenne mast kan vanaf de grond plaatsvinden, maar ook alle andere werkzaamheden. Het tweede grote voordeel van een kantelbare wifimast is dat het kantelprincipe een relatief lichte constructie mogelijk maakt. Dit scheelt aanzienlijk in de kostprijs en maakt het ook mogelijk om de mast zelf te plaatsen. Bij het plaatsen zijn namelijk geen zware apparatuur en hoogwerkers nodig. Bovendien blijft uw terrein hierdoor onbeschadigd.

Neem contact met ons op

Bent u dus op zoek naar een leverancier in wifimasten of een mast voor Wifi hotspot? Zoek niet verder en schakel ons in. Onze kantelbare wifimasten zijn standaard verkrijgbaar in 6, 8, 10 en 12 meter hoogte. Een wifi-antenne mast kan, indien gewenst, geleverd worden met grondstuk of met een voetplaat. Heeft u bijzondere wensen of heeft u vragen over ons als leverancier van onder andere wifimasten, cameramasten en lichtmasten? Aarzel niet en neem contact op met ons team uit Oisterwijk door te bellen naar +31 (0)13 53 35 000 of een e-mail te sturen naar info@europmast.nl. Wij bespreken dan uw wensen met u en maken een heldere offerte op maat.

Omschrijving mast Hoogte
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 6 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 8 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 10 meter
Kantelbare Wifimast met grondstuk of met voetplaat 12 meter
Op uw verzoek ook verkrijgbaar in extra zware uitvoering!

 

Europmast