Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Rijbakverlichting

Om zowel ’s winters als zomers in de ochtend en de avond te kunnen paardrijden, heb je goede rijbakverlichting nodig. Europmast in Oisterwijk biedt kantelbare lichtmasten voor toepassing als manegeverlichting. Deze manageverlichting is relatief eenvoudig en goedkoop te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud. Door het unieke kantelsysteem kunnen alle onderhoudswerkzaamheden zoals uitrichten, schoonmaken en het vervangen van de lampen, vanaf de grond plaatsvinden, eventueel door jou zelf.

Vraag een offerte aan

15 + 2 =

terrein verlichting mast

Advisering over rijbakverlichting

De benodigde hoeveelheid licht is afhankelijk van het gebruik van jouw rijbak. Voor recreatief en semiprofessioneel gebruik van de paardenbak gelden voor de rijbakverlichting weer andere eisen dan voor professioneel en springgebruik. Voor een mooie lichtverdeling in de rijbak en ter voorkoming van schaduwwerking (wat een schrikreactie bij de paarden kan veroorzaken), adviseren wij u te kiezen voor een lichtpunthoogte van tien of twaalf meter hoogte. Indien de rijbakverlichting voor incidenteel en recreatief gebruik is, kan ook worden volstaan met kantelbare lichtmasten met een lichtpunthoogte van zes of acht meter. Naast rijbakverlichting, kun je bij ons ook terecht voor andere soorten manageverlichting.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Rijbakverlichting resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Neem bij interesse in manageverlichting contact met ons op

Wil je meer informatie over rijbakverlichting of andere soorten verlichting zoals sportveldverlichting? Wij geven graag antwoord op jouw vragen en adviseren je over de verschillende kantelmasten die wij aanbieden. Neem contact met ons op voor een maatwerkoplossing op het gebied van manageverlichting. Onze specialisten helpen je graag verder.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft