Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Rijbakverlichting

Maneges die aan de Nederlandse richtlijnen willen voldoen hebben een goede rijbakverlichting nodig. Dit is van groot belang voor goed zicht voor zowel dressuur als springen. Wanneer een rijbak 20 bij 40 meter groot is, adviseren wij een rijbakverlichting bestaande uit 4 masten, 2 masten aan beide lange zijden van de rijbak. Als een rijbak alleen voor trainingen gebruikt wordt dan zijn 2 lichtmasten aan één lange zijde ook voldoende. Naast het leveren van rijbakverlichting aan maneges doen wij dat ook aan particulieren. In de dertig jaar dat wij ons bezig houden met kantelbare lichtmasten, hebben wij al voor vele verschillende klanten en op diverse locaties onze lichtmasten geplaatst.

Kantelbaar

Onze lichtmasten zijn kantelbaar waardoor deze relatief gemakkelijk en goedkoop te plaatsen en te onderhouden zijn, eventueel door u zelf !
Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme is de mast met twee personen te kantelen, waardoor alle onderhoudswerkzaamheden, schoonmaken en vervangen van de lampen vanaf de grond kunnen plaatsvinden. Door onze deskundigheid die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd kunnen wij u passend en correct advies geven voor uw rijbakverlichting.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over rijbakverlichting of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

 

De volgende pagina's geven u meer informatie over ons: