Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/europmast.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Tennis verlichting

Een goede tennis verlichting bevordert de tennisprestaties op de baan en is daarom van essentieel belang. Bij zowel trainingen als bij wedstrijden is op de tennisbaan goede tennisbaanverlichting noodzakelijk. Europmast levert al meer dan 30 jaar kantelbare lichtmasten voor tennisbaan verlichting aan sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Bent u op zoek naar professionele tennisbaan verlichting voor een scherpe prijs? Wij helpen u graag verder.

Uitstekende kantelbare masten van Europmast voor tennis verlichting

Verlichting op de baan is nodig als er ook tennis gespeeld gaat worden als het donker is. Europmast heeft lichtmasten die kantelbaar zijn. Door het kantelmechanisme zijn deze masten eenvoudig te installeren. Omdat ze aanzienlijk lichter zijn dan normale lichtmasten kunt u ze vrij eenvoudig in eigen beheer ook gemakkelijk zelf plaatsen. Met het kantelsysteem is het bijzonder simpel om de verlichting voor de tennisbaan te vervangen en uit te richten. Met twee volwassenen haalt u de verlichting in korte tijd omlaag en weer omhoog. Het onderhoud van de lampen kan zodoende vanaf de grond uitgevoerd worden. U heeft voor het plaatsen en het onderhoud van de lichtmasten geen dure hoogwerker meer nodig. Wilt u ook goede verlichting om ’s avonds te kunnen tennissen op een tennisbaan? Schakel dan Europmast in door vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een lichtmast of te bellen naar 013-53 35 000.