Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Tennisbaan verlichting

Onmisbaar op een goede tennisbaan is de verlichting. Europmast ontwerpt, levert en plaatst complete lichtinstallaties op basis van kantelbare lichtmasten. Elke sport en ook elk niveau van sportbeoefening vraagt om een specifieke lichtinstallatie. Wij kunnen voor u een unieke onderhoudsvriendelijke tennisbaan verlichting verzorgen. Wat onze lichtmasten uniek maakt is dat ze kantelbaar zijn. Dit houdt in dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn (u zou dit eventueel ook zelf kunnen). Daarnaast zorgt het uitgebalanceerde kantelmechanisme ervoor dat de masten al met twee personen te kantelen zijn. U hebt geen dure kraan nodig om de lichtmasten te plaatsen en ook het onderhoud aan onze masten en lichtarmaturen is eenvoudig uit te voeren vanaf de grond. Het aantal lichtmasten dat voor uw tennisbaan verlichting nodig is, is o.a. afhankelijk van het gebruik; alleen training of ook wedstrijdtennis.

Specificaties lichtinstallatie voor 1 tennisbaan KNLTB klasse II
Lichtinstallatie KNLTB klasse II
Gemiddelde verlichtingssterkte: 500 Lux
Gelijkmatigheid Emin/Em: > 0.6
Kleurweergave:

 

Tennisbaanverlichting KNLTB klasse II : 500 LuxRichtprijs
4 Lichtmasten met lichtpunthoogte van 12 meter (zware uitvoering) en 4 Lichtarmaturen met asymmetrische optiek 2000 Watt 380 Volt€ 7.000
– Richtprijs inclusief installeren€ 8.600

 

Tennisbaanverlichting KNLTB klasse III : 300 LuxRichtprijs
2 Lichtmasten met lichtpunthoogte van 12 meter (zware uitvoering) 2 Lichtarmaturen met asymmetrische optiek 2000 Watt 380 Volt€ 3.500
– Richtprijs inclusief installeren€ 4.400

Overige producten

Naast tennisbaan verlichting houden wij ons ook bezig met de verlichting van parkeerterreinen, maneges, sportvelden, bedrijventerreinen, golfbanen, ijsbanen etc. Tevens produceren wij ook vlaggenmasten en kantelbare bannermasten. Ons werkgebied is Nederland en België.

Interesse?

Wilt u meer informatie over tennisbaan verlichting of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl