Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Tennisbaan verlichting

Onmisbaar op een goede tennisbaan is de verlichting. Europmast ontwerpt, levert en plaatst complete lichtinstallaties op basis van kantelbare lichtmasten. Elke sport en ook elk niveau van sportbeoefening vraagt om een specifieke lichtinstallatie. Wij kunnen voor u een unieke onderhoudsvriendelijke tennisbaan verlichting verzorgen. Wat onze lichtmasten uniek maakt is dat ze kantelbaar zijn. Dit houdt in dat ze gemakkelijk te plaatsen zijn (u zou dit eventueel ook zelf kunnen). Daarnaast zorgt het uitgebalanceerde kantelmechanisme ervoor dat de masten al met twee personen te kantelen zijn. U hebt geen dure kraan nodig om de lichtmasten te plaatsen en ook het onderhoud aan onze masten en lichtarmaturen is eenvoudig uit te voeren vanaf de grond. Het aantal lichtmasten dat voor uw tennisbaan verlichting nodig is, is o.a. afhankelijk van het gebruik; alleen training of ook wedstrijdtennis.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Overige producten

Naast tennisbaan verlichting houden wij ons ook bezig met de verlichting van parkeerterreinen, maneges, sportvelden, bedrijventerreinen, golfbanen, ijsbanen etc. Tevens produceren wij ook vlaggenmasten en kantelbare bannermasten. Ons werkgebied is Nederland en België.

Interesse?

Wilt u meer informatie over tennisbaan verlichting of onze andere producten neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl