Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Vakwerkmasten

Europmast levert al ruim 30 jaar diverse soorten masten, waaronder vakwerkmasten, in Nederland en België. Wij helpen iedere klant aan de mast die nodig is voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan lichtmasten voor op sportvelden, cameramasten voor bedrijventerreinen en WiFimasten voor campings. Echter, wij leveren ook vakwerkmasten. Deze constructiemasten kunnen gebruikt worden als gsm-masten voor internet en wifi in de buitengebieden.

Vakwerkmasten tegen scherpe prijzen te koop bij Europmast

De vakwerkmasten van Europmast zijn te koop tegen scherpe prijzen en dat geldt eigenlijk voor alle masten die wij verkopen. Onze masten zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Kantelbare lichtmasten zijn ideaal voor het verlichten van parkeerterreinen, bedrijfsterreinen en buitensportaccommodaties als sportvelden, tennisbanen en paardenbakken. De cameramasten kunt u inzetten voor beveiliging op bedrijventerreinen en de bewaking en visuele controle van winkelcentra, parkeerplaatsen en andere openbare gebouwen. Ook als u op zoek bent naar Wifi masten kunnen wij u helpen. Met onze masten kunt u de gasten van uw camping, recreatieterrein of vakantiepark voortaan altijd draadloos internet van een goede kwaliteit aanbieden.

Bel voor meer informatie

Europmast levert vakwerkmasten in diverse formaten, namelijk in een hoogte van 12, 18, 24, 30 en 36 meter hoog. Heeft u vragen over de masten die Europmast levert? Neem dan gerust eens contact op met ons door te bellen naar 013-53 35 000 of te e-mailen naar info@europmast.nl. Ook is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor bijvoorbeeld verlichting bij een voetbalveld.

Neem contact op met ons voor een kantelmast