Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/europmast.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Voetbalveldverlichting

Hebt u een goede en gebruiksvriendelijke verlichting nodig voor bij een voetbalveld? Dan bent u bij Europmast aan het juiste adres. Al meer dan dertig jaar houden wij ons bezig met het produceren van kantelbare lichtmasten. Naast de productie van voetbalveldverlichting installeren wij deze ook.

Kantelbaar

De lichtmasten die wij maken zijn zeer gemakkelijk in gebruik omdat deze kantelbaar zijn. Dit is zeker voor het vervangen en schoonmaken van lampen en het onderhoud zeer gunstig. De exploitatiekosten zijn hierdoor minimaal! De voetbalveldverlichting is gemakkelijk met twee personen te kantelen, voor onderhoud hoeft men niet meer in een lichtmast te klimmen en ook kostbare hoogwerkers zijn niet meer nodig. De lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal wat garant staat voor een roestvrije en onderhoudsvrije voetbalveldverlichting. Wij geven 10 jaar garantie op de gehele mast.

ProductHoogte
Kantelbare lichtmast8 meter
Kantelbare lichtmast10 meter
Kantelbare lichtmast11 meter
Kantelbare lichtmast12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van mastenop aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over voetbalveldverlichting of onze andere producten van Europmast, neem dat contact met ons op. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

 

De volgende pagina's geven u meer informatie over ons: