Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

WiFi aanleggen op groot terrein

Europmast heeft alle expertise in huis voor de levering van masten zodat u WiFi kunt aanleggen op een groot terrein. Wij leveren al meer dan 30 jaar WiFimasten, lichtmasten en cameramasten in Nederland en België. Zowel de overheid als sportverenigingen, bedrijven en particulieren zijn wij graag van dienst. Wij kunnen indien gewenst de masten plaatsen en aankleden. Ook voor het aanleggen van WiFi op een groot terrein kunt u Europmast inschakelen voor de aanschaf van WiFimasten.

WiFi aanleggen op een groot terrein: schaf de masten bij Europmast aan

Goede WiFi aanleggen op een groot terrein is niet altijd even gemakkelijk. U wilt natuurlijk dat iedereen op het terrein uitstekend internetbereik heeft. De WiFimasten van Europmast hebben een groot bereik en de unieke eigenschap dat ze kantelbaar zijn. Met een minimale krachtsinspanning kunnen de masten veilig naar beneden worden gehaald. Op die manier kunnen alle werkzaamheden vanaf de grond worden uitgevoerd. Ook maakt de kantelconstructie de masten licht van gewicht. Dat scheelt in de kosten en maakt het eenvoudig om de WiFimast te plaatsen. Voor de installatie en het onderhoud heeft u voortaan geen dure hoogwerker meer nodig.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u WiFi aanleggen op een groot terrein, maar weet u niet precies wat daar allemaal bij komt kijken? Dan is Europmast er voor u! Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag onze medewerkers via het telefoonnummer +31 (0)13 53 35 000 naar de mogelijkheden.

Neem contact op met ons voor een kantelmast