Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/europmast.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

WiFi aanleggen vakantiepark

WiFi aanleggen op een vakantiepark is niet altijd eenvoudig. Daarom is het verstandig om voor de masten Europmast in te schakelen. Wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de mastensector. Onze professionele werknemers helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. De WiFimasten van Europmast zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons ook cameramasten en lichtmasten aanschaffen. Al onze producten en diensten zijn verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen. Europmast kan eventueel ook de masten plaatsen en aankleden op de door u gewenste locatie.

Masten om WiFi te kunnen aanleggen op uw vakantiepark schaft u aan bij Europmast

U wilt uw gasten natuurlijk uitstekend draadloos internet aanbieden. Om dat te bewerkstelligen schaft u de masten voor de WiFi van uw vakantiepark aan bij Europmast. Onze masten bieden u de mogelijkheid om goede WiFi te kunnen aanleggen op uw vakantiepark. Onze WiFimasten zijn gemakkelijk in het gebruik omdat ze een unieke eigenschap hebben: ze zijn kantelbaar. Slechts twee volwassenen zijn er nodig om de mast eenvoudig naar beneden te halen en weer omhoog te zetten. Door het kantelmechanisme kunnen werkzaamheden altijd vanaf de grond verricht worden. Daarnaast gaat het plaatsen eenvoudig vanwege het lichte gewicht van de WiFimast. Voor de installatie en het onderhoud heeft u dus nooit meer een dure hoogwerker nodig.

WiFimasten zijn ideaal

De WiFimasten van Europmast zijn ideaal voor het aanleggen van goede WiFi op uw vakantiepark. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel met onze medewerkers via 013-53 35 000.