Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/europmast.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

WiFi mast vakantiepark

Een Wifi mast voor uw vakantiepark laat u leveren door Europmast. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in Nederland en België. Europmast kan u ook van dienst zijn met lichtmasten en cameramasten. Bedrijven, sportverenigingen, de overheid en particulieren kunnen allemaal bij ons terecht. Als u een WiFi mast nodig heeft voor uw vakantiepark bent u bij Europmast aan het juiste adres.

Europmast heeft de ideale WiFi mast voor uw vakantiepark

Een WiFi mast moet van hoogwaardige kwaliteit zijn om alle gasten in uw vakantiepark van draadloos internet te kunnen voorzien. Deze mast vindt u bij Europmast. Deze masten zijn niet alleen concurrerend geprijsd, maar ze hebben ook nog eens een unieke eigenschap: de WiFi masten van Europmast zijn kantelbaar. Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme kan de mast heel eenvoudig en in korte tijd naar beneden gehaald worden. Er zijn slechts twee volwassenen nodig om de WiFi mast veilig te kunnen kantelen. De kantelconstructie maakt het mogelijk om onderhoud aan de mast vanaf de grond te verrichten. Bij het plaatsen en onderhoud van de WiFi mast op uw vakantiepark heeft u zodoende nooit meer zware apparatuur of een hoogwerker nodig.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Europmast? Bel dan naar 013-53 35 000 en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.