Over Europmast

Dé specialist in kantelbare masten

Europmast is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige masten en accessoires. Ons assortiment omvat een breed scala aan vaste en kantelbare masten voor diverse toepassingen. Naast ons standaard assortiment bieden wij ook masten op maat aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bij Europmast geloven we in een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Onze korte communicatielijnen, snelle service en scherpe prijzen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap.

Diensten

maatwerk

Maatwerk

Niet altijd past een standaard mast op een specifieke locatie of situatie.
Europmast kan dan een mast op maat voor je ontwerpen en produceren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Laswerken

De kwaliteit van de laswerken voor de constructie kan gegarandeerd worden door gecertificeerde lassers volgens NBN EN ISO 9606-1 ed.2017.

Laswerken

Conservering

Verzinken

Verzinken

Al onze masten worden thermisch verzinkt volgens de geldende normen (NEN-EN ISO 1461).

Poedercoaten

De masten en accessoires kunnen door ons gepoedercoat worden (1-laags of 2-laags) in elke standaard RAL kleur. Vervolgens worden de masten 100% verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Maaiveldbescherming

Ter bescherming van de mastvoet en het grondstuk kunnen wij een behandeling met epoxy polyamide aanbieden.

Transport

Europmast kan het transport verzorgen tot en met directe aanlevering bij uw klant.

Plaatsing

Plaatsing

De plaatsing en installatie van de masten verzorgt Europmast niet in eigen beheer. We werken echter al vele jaren samen met een aantal bedrijven met zeer ervaren montageteams. We brengen je graag in contact met hen.