Tennis en padelbaan verlichting

Met de kantelbare lichtmasten van Europmast zorgt u voor uitstekende verlichting van uw tennisbaan of padelbaan.

 

 

Tennis en padelbaan verlichting

cameramasten

Het unieke kantelsysteem van deze tennisbaanverlichting maakt plaatsing en onderhoud in eigen beheer mogelijk

De sportveldverlichting van uw tennisbaan of padelbaan moet voldoen aan de normen die worden gesteld door de NOC/NSF en de sportbonden. De gewenste luxwaarde is daarbij belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatige verdeling van het licht op de baan.

De kantelbare lichtmasten van Europmast zijn uitermate geschikt voor een perfecte verlichting van de baan tijdens wedstrijden en trainingen.

Door het unieke kantelsysteem kunnen twee volwassenen de mast eenvoudig laten zakken en weer omhoog brengen. Voor het positioneren en schoonmaken van de lichtarmaturen zijn daarom geen kostbare hoogwerkers of gevaarlijke klimpartijen meer nodig. De mast bestaat uit twee delen, waardoor deze ook zelf geïnstalleerd kan worden, zonder gebruik van zware apparatuur en beschadiging van het terrein.

Alle lichtmasten van Europmast zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en zijn sterk en robuust uitgevoerd. De masten zijn daardoor onderhoudsvrij en je krijgt 10 jaar garantie op de gehele mast. Naar wens worden ze voorzien van een bevestigingsbeugel op maat, aangepast op de gekozen lichtarmaturen.
We geven je deskundig advies en maken desgewenst een lichtplan op maat.

Tennis en padelbaan verlichting resultaten