Lichtmasten

Met de kantelbare lichtmasten van Europmast zorg je voor een uitstekende verlichting van bijvoorbeeld bedrijfsterreinen en sportaccommodaties.

Europmast heeft zich al meer dan 40 jaar volledig toegelegd op de ontwikkeling en productie van masten en is dé specialist in kantelbare lichtmasten. Door het unieke kantelsysteem kunnen twee volwassenen de mast eenvoudig neerhalen en weer omhoog brengen. Voor het uitrichten en schoonmaken van de lichtarmaturen zijn daarom geen kostbare hoogwerkers of gevaarlijke klimpartijen meer nodig.

Kantelbare lichtmasten zijn leverbaar in onderstaande lichtpunthoogtes:
4 meter | 6 meter | 8 meter | 10 meter | 11 meter | 12 meter

Kantelbare lichtmast

Lichtarmaturen vereisen regelmatig onderhoud én reiniging voor een optimale lichtopbrengst.
De kantelbare masten van Europmast maken het mogelijk om zowel de installatie als de onderhoudswerkzaamheden veilig, snel en op een kostenefficiënte manier uit te voeren.
Door het unieke kantelsysteem kunnen twee volwassenen de mast eenvoudig neerhalen en weer omhoog brengen. Voor het uitrichten en schoonmaken van de lichtarmaturen zijn daarom geen kostbare hoogwerkers of gevaarlijke klimpartijen meer nodig.
Plaatsing van de mast en onderhoud aan het lichtarmatuur kan in eigen beheer worden uitgevoerd.

Kenmerken van de kantelbare lichtmasten van Europmast

  • Leverbaar in lichtpunthoogte 4, 6, 8, 10, 11 en 12 meter
  • Veilig: de gevaren van werken op hoogte worden vermeden, onderhoud kan plaatsvinden vanaf de grond
  • Kostenbesparend: een hoogwerker is niet nodig en het terrein blijft onbeschadigd
  • Efficiënt: onderhoud en reiniging in eigen beheer
  • Handmatig kantelbaar door het uitgebalanceerde kantelsysteem
  • Worden naar keuze geleverd met grondstuk of met een voetplaat

Terrein verlichting

Verlichting van bedrijfsterreinen en parkeerterreinen is belangrijk uit het oogpunt van veiligheid. Goede verlichting is essentieel ter voorkoming van diefstal, vandalisme en (parkeer)schade. Ook voor cameratoezicht is goede verlichting belangrijk.

 

Manege verlichting

Manege verlichting

Als u ook ’s avonds en met donkere dagen van uw buitenmanege wilt genieten is een goede verlichting belangrijk. Voor een mooie lichtverdeling in de bak en minder schaduwwerking adviseren wij u te kiezen voor een lichtpunthoogte van 10 of 12 meter hoogte.

 

Tennisbaan verlichting

Tennisbaan verlichting

Met de kantelbare lichtmasten van Europmast zorg je voor een uitstekende verlichting van je tennis- of padelbaan. De kantelbare lichtmasten met een lichtpunthoogte van 12 meter zijn zeer geschikt voor een goede verlichting van de baan tijdens wedstrijden en trainingen.

 

sportveld verlichting

Sportveld verlichting

Sportveldverlichting is voor elke sport en voor elke sportclub anders. We geven je graag een passend advies en we maken desgewenst in overleg een lichtplan op maat, zodat de sportveldverlichting aan je wensen voldoet.