WiFi masten

Met de wifi masten van Europmast zorg je voor een sterk wifi bereik op grote terreinen zoals jachthavens, campings, vakantieparken of bedrijventerreinen.
Een kantelbare wifi mast van Europmast is gemaakt van thermisch verzinkt staal en is sterk en robuust uitgevoerd. Hierdoor beweegt en trilt de mast nauwelijks. Juist omdat deze mast is gemaakt van staal (het is geen aluminium vlaggenmast) is de mast stabiel in de top van de mast. Het wifi signaal zal hierdoor sterker blijven.

WiFi masten

cameramasten

Een robuuste, stabiele wifi mast van staal voor een sterker wifi signaal

Europmast is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van kantelbare masten. Al onze wifi masten zijn voorzien van een handig en uitgekiend kantelmechanisme. Bij onderhoud of storingen aan de wifi-zender kun je de mast eenvoudig naar beneden halen om bij de apparatuur te komen.

De kantelbare wifi masten zijn standaard leverbaar met een hoogte van:
4 meter | 6 meter | 8 meter | 10 meter | 11 meter | 12 meter

De wifimasten van Europmast zijn standaard uitgevoerd in een lichtgrijze kleur (thermisch verzinkt). Ze kunnen voorzien worden van een poedercoating in alle standaard RAL kleuren.
Naar keuze worden ze geleverd met een grondstuk of met een voetplaat.

Daarnaast is het mogelijk om de mast met een inklimbeveiliging te leveren, om zo beschadiging door vandalisme te voorkomen.
De wifimasten zijn onderhoudsvrij en je krijgt 10 jaar garantie op de gehele mast.

De wifi masten van Europmast worden altijd geleverd met een handige plaatsingshandleiding.

WiFi masten resultaten