Rijbak verlichting

Als je ook ’s avonds en met donkere dagen van je buitenmanege wilt genieten is een goede verlichting essentieel. De benodigde hoeveelheid licht is afhankelijk van het gebruik van uw manege. Bij recreatief gebruik gelden er andere eisen voor het licht dan voor professioneel gebruik en voor springen.

Rijbak verlichting

cameramasten

Mooie lichtverdeling in de rijbak en minder schaduw

Voor een mooie lichtverdeling in de rijbak en ter voorkoming van schaduwwerking, wat een schrikreactie bij de paarden kan veroorzaken, adviseren wij u te kiezen voor een lichtpunthoogte van 10 of 12 meter hoogte.

Europmast is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kantelbare masten en accessoires.

Door het unieke kantelsysteem kunnen twee volwassenen de mast eenvoudig laten zakken en weer omhoog brengen. Voor het uitrichten en schoonmaken van de lichtarmaturen zijn daarom geen kostbare hoogwerkers of gevaarlijke klimpartijen meer nodig. De mast bestaat uit twee delen, waardoor deze ook zelf geplaatst kan worden, zonder gebruik van zware apparatuur en beschadiging van het terrein.

Alle lichtmasten van Europmast zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en zijn sterk en robuust uitgevoerd. De masten zijn daardoor onderhoudsvrij. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie op de gehele mast.

We geven u deskundig advies en maken voor u desgewenst een lichtplan op maat.

Rijbak verlichting resultaten