Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/europmast.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Sportveldverlichting

Voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke en kantelbare sportveldverlichting kiest u voor de producten van Europmast. Alle lichtmasten die wij al ruim dertig jaar maken en installeren zijn kantelbaar. Dit zorgt er voor dat ze relatief eenvoudig en goedkoop te plaatsen zijn en dat ze gemakkelijk in onderhoud zijn. Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme is de mast met twee personen te kantelen, waardoor alle onderhoudswerkzaamheden, uitrichten, schoonmaken en vervangen van de lampen vanaf de grond kunnen plaatsvinden. Gevaarlijke klimpartijen en kostbare hoogwerkers zijn niet meer nodig! Onze lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, wij geven een garantie van tien jaar.

Producten

Wij leveren niet alleen sportveldverlichting maar wij houden ons ook bezig met verlichtingen voor tennisbanen, buitenmaneges, parkeerterreinen en bedrijventerreinen.

ProductHoogte
Kantelbare lichtmast8 meter
Kantelbare lichtmast10 meter
Kantelbare lichtmast11 meter
Kantelbare lichtmast12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van mastenop aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over onze sportveldverlichting of over andere producten neem dan contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl