Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Sportveldverlichting uit Noord-Brabant

Voor duurzame, onderhoudsvriendelijke en kantelbare sportveldverlichting kiest u voor de producten van Europmast uit Oisterwijk, vlak bij Tilburg in Noord-Brabant. Alle lichtmasten die wij al ruim dertig jaar maken en installeren zijn kantelbaar. Dit zorgt er voor dat ze relatief eenvoudig en goedkoop te plaatsen zijn en dat ze gemakkelijk in onderhoud zijn. Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme is de mast met twee personen te kantelen, waardoor alle onderhoudswerkzaamheden, uitrichten, schoonmaken en vervangen van de lampen vanaf de grond kunnen plaatsvinden. Gevaarlijke klimpartijen en kostbare hoogwerkers zijn niet meer nodig! Onze lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, wij geven een garantie van tien jaar.

Levering van sportveldverlichting en andere producten vanuit Noord-Brabant

Wij leveren niet alleen sportveldverlichting vanuit Noord-Brabant, maar wij houden ons ook bezig met verlichtingen voor tennisbanen, buitenmaneges, parkeerterreinen en bedrijventerreinen. In heel Nederland en België kunt u ons inschakelen voor lichtmast bij sportvelden.

Product Hoogte
Kantelbare lichtmast 8 meter
Kantelbare lichtmast 10 meter
Kantelbare lichtmast 11 meter
Kantelbare lichtmast 12 meter
Kantelbare lichtmast, zware uitvoering 12 meter
Bevestigingsbeugel voor 1 lichtarmatuur
Bevestigingsbeugel voor 2 lichtarmaturen of 1 zwaar armatuur van 2000 Watt
Plaatsen van masten op aanvraag
Andere lengtes op aanvraag

Interesse?

Wilt u meer informatie over onze sportveldverlichting of over andere producten neem dan contact op met ons kantoor in Noord-Brabant. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bel naar 013-53 35 000 of stuur een e-mail: info@europmast.nl.

Tel: 013-53 35 000 email: info@europmast.nl

Neem contact op met ons voor een kantelmast

Europmast