Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Bedrijfsterreinverlichting

Bij Europmast in Oisterwijk begrijpen we hoe belangrijk bedrijfsterreinverlichting is voor voldoende zicht en voor de veiligheid van jouw onderneming. Als producent van kantelbare masten voor terreinverlichting bieden wij oplossingen die bedrijven niet alleen beschermen tegen diefstal, vandalisme, en schade, maar ook bijdragen aan een veiligere werkomgeving voor werkgevers en werknemers.

Vraag een offerte aan

14 + 10 =

terrein verlichting mast

Bedrijfsterreinverlichting voor de verlichting en beveiliging van jouw terrein

Voor het waarborgen van de veiligheid op je terrein, bieden wij bedrijfsterreinverlichting, zoals lichtmasten met een kantelsysteem van hoge kwaliteit. Deze masten voor bedrijven zorgen niet alleen voor heldere terreinverlichting in het donker of bij slecht weer, maar dragen ook bij aan een verhoogd gevoel van veiligheid. Onze kantelmasten zijn ideaal als terreinverlichting voor bedrijven. Ze zijn eenvoudig zelf te installeren, te onderhouden, en aan te passen, wat ze een uitstekende keuze maakt voor diverse bedrijfssituaties. De bedrijfsterreinlichting is verkrijgbaar in verschillende lichtpunthoogtes zodat je altijd op de gewenste manier jouw terrein kan verlichten. Aanvullend bieden we ook kantelbare cameramasten. Dit biedt extra beveiliging voor jouw terrein, waarbij je niet alleen het gebied verlicht, maar ook continu toezicht houdt.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Terreinverlichting masten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Neem contact met ons op voor een lichtoplossing

Ben je op zoek naar bedrijfsterreinverlichting voor jouw terrein? Je kunt direct een offerte aanvragen voor een prijsindicatie van onze (kantelbare) masten. Als specialist in terreinverlichting helpen we je graag met het vinden van de perfecte terreinverlichting voor allerlei bedrijven.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft