Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Kantelbare cameramasten

Kantelbare cameramasten zijn een onmisbaar onderdeel van moderne beveiligingssystemen, en Europmast in Oisterwijk is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van deze innovatieve masten. Maatwerk is bij ons mogelijk, waardoor de kantelbare cameramasten perfect afgestemd kunnen worden op jouw specifieke beveiligingsbehoeften. Of het nu gaat om toezicht op bedrijventerreinen, parkeerplaatsen of andere belangrijke locaties, onze masten bieden de ideale oplossing.

Vraag een offerte aan

12 + 9 =

terrein verlichting mast

Sterk en robuust uitgevoerde kantelbare cameramasten

Onze kantelbare cameramasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze niet alleen sterk en robuust zijn, maar ook onderhoudsvrij. Standaard worden de masten geleverd in een lichtgrijze kleur, maar op verzoek kunnen ze ook worden voorzien van een poedercoating in alle standaard RAL-kleuren. Daarnaast zijn de kantelmasten aanpasbaar met diverse accessoires zoals inklimbeveiliging, camera-opzetstuk of contragewicht, wat bijdraagt aan hun functionaliteit en veiligheid. We bieden bovendien 10 jaar garantie op de gehele mast en ze zijn leverbaar met een grondstuk of met een voetplaat.

Kantelbare cameramasten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Schakel ons in voor een oplossing voor jouw toepassing

Wij bieden een hoogwaardig en breed assortiment kantelbare cameramasten aan. Daarnaast is er bij ons ook altijd ruimte voor maatwerk in deze cameramasten. Dankzij onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, vinden we altijd samen een passende oplossing. Om de beveiliging van jouw terrein nog meer te verhogen, bieden we ook terreinverlichting aan. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de prijzen die wij hanteren.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft