Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Kantelbare lichtmasten

De kantelbare lichtmasten van Europmast in Oisterwijk kenmerken zich door een uniek kantelsysteem, waarmee je installatie- en onderhoudswerkzaamheden veilig, snel en kostenefficiënt vanaf de grond kunt uitvoeren. Dankzij dit handmatig bedienbare, uitgebalanceerde systeem vermijd je de gevaren van werken op hoogte.

Vraag een offerte aan

14 + 11 =

terrein verlichting mast

Voordelen van kantelbare lichtmasten

Het unieke kantelsysteem van onze lichtmasten maakt het mogelijk voor twee volwassenen om de mast eenvoudig te laten zakken en weer op te richten. Dure hoogwerkers of risicovolle klimwerkzaamheden zijn hierdoor overbodig. Dankzij de tweedelige constructie kunnen deze kantelmasten zelf geplaatst worden zonder zware apparatuur, waardoor er geen schade aan het terrein ontstaat. Ook het onderhoud en de reiniging van de lichtarmaturen kunnen nu in eigen beheer uitgevoerd worden, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Enkele toepassingen van onze kantelbare lichtmasten zijn:

Alle masten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal, waardoor ze zowel sterk als onderhoudsvrij zijn, en worden naar keuze geleverd met een grondstuk of een voetplaat.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Terreinverlichting masten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Vraag een offerte aan voor een lichtoplossing

Kantelbare lichtmasten kunnen worden toegepast voor de verlichting van allerlei typen terreinen.  Bovendien bieden wij, als aanvulling op deze masten, ook kantelbare wifimasten die zorgen voor een uitstekende connectiviteit. Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van de verlichting met onze kantelbare masten? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft