Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Kantelbare wifimast van thermisch verzinkt staal

Met de kantelbare wifimast van Europmast, gevestigd in Oisterwijk, zorg je voor een sterk wifibereik op grote terreinen zoals jachthavens, campings, vakantieparken of bedrijventerreinen. Onze wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en zijn sterk en robuust uitgevoerd. Hierdoor bewegen en trillen de masten nauwelijks. Juist omdat deze mast is gemaakt van staal (het is geen omgebouwde vlaggenmast van aluminium), is de mast stabiel in de top. Het wifisignaal zal hierdoor sterker blijven.

Vraag een offerte aan

6 + 9 =

terrein verlichting mast

Ontdek de voordelen van een kantelbare wifimast

Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd op het gebied van kantelmasten. Al onze wifimasten zijn voorzien van een handig kantelmechanisme. Bij onderhoud of storingen aan de wifizender kun je de mast eenvoudig naar beneden halen om bij de apparatuur te komen. De kantelbare wifimast is standaard leverbaar met een hoogte van:

4 meter | 6 meter | 8 meter | 10 meter | 11 meter | 12 meter

Kantelbare wifimasten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Schakel ons in voor een goed wifisignaal

Ben je op zoek naar robuuste wifimasten? Voor een kantelbare wifimast van thermisch verzinkt staal ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden masten van topkwaliteit die zorgen voor een goed en sterk wifisignaal op jouw locatie. Aansluitend bieden we ook andere masten, bijvoorbeeld kantelbare cameramasten voor beveiliging. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een prijsindicatie van onze masten.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft