Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Lichtmasten

Lichtmasten spelen een belangrijke rol in de moderne infrastructuur. Europmast in Oisterwijk is een leverancier van lichtmasten, en we zijn trots op onze expertise in het ontwikkelen en produceren van deze masten. Lichtmasten zijn onmisbaar voor effectieve verlichting van straten, parken, en bedrijfsterreinen. Door onze focus op innovatie en kwaliteit, garanderen we dat elke lichtmast niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar deze ook overtreft.

Vraag een offerte aan

12 + 11 =

terrein verlichting mast

Lichtmasten voor optimale verlichting

Als leverancier van lichtmasten, onderscheiden we ons door ons assortiment van kantelbare lichtmasten, leverbaar in de lichtpunthoogtes 4, 6, 8, 10, 11 en 12 meter. Een kantelbare mast biedt diverse voordelen ten opzichte van een vaste mast: ze zijn eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk en bieden veilige toegang voor reparatie en vervanging van lampen. De kantelbare functie maakt het mogelijk om de lichtmasten snel en efficiënt te kantelen, wat een aanzienlijke besparing oplevert in tijd en kosten. Hierdoor zijn deze masten niet alleen een slimme keuze voor de openbare ruimte, maar ook voor bedrijfsterreinen en sportvelden, waar betrouwbaarheid en gebruiksgemak centraal staan. De lichtmasten worden naar keuze geleverd met een grondstuk, of met een voetplaat, wat flexibiliteit in installatie en gebruik mogelijk maakt.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Lichtmasten resultaten

portfolio lichtmast 4
portfolio lichtmast 3
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Schakel ons als leverancier in voor hoogwaardige lichtmasten

Ben je op zoek naar hoogwaardige lichtmasten voor bedrijfsterreinverlichting of andere velden? Als ervaren leverancier bieden we niet alleen een breed scala aan lichtmasten, maar ook andere soorten masten, zoals wifimasten, om aan al je behoeften te voldoen. Ontdek ons uitgebreide aanbod online, bel ons voor persoonlijk advies, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft