Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Lichtmasten leverancier

Europmast is al ruim 30 jaar dé lichtmasten leverancier in Nederland en België. Wij leveren zowel lichtmasten als cameramasten en WiFimasten. Klanten van ons zijn hoofdzakelijk bedrijven, sportverenigingen en de overheid, maar we kunnen natuurlijk ook particulieren van dienst zijn. Eventueel kan Europmast ook de plaatsing van de masten voor u verzorgen. Als onderneming vinden wij flexibiliteit en betrokkenheid zeer belangrijk. Als lichtmasten leverancier kunnen wij ook u helpen met een oplossing die volledig aan uw wensen voldoet.

Europmast: lichtmasten leverancier tegen scherpe prijzen

Europmast is een leverancier van lichtmasten die altijd scherpe prijzen hanteert. Dé expertise van Europmast zijn kantelbare lichtmasten. Door het kantelsysteem is het lichtarmatuur altijd eenvoudig te bereiken. Op die manier is het vervangen en uitrichten van de lampen nooit meer een probleem. Twee volwassenen kunnen de mast veilig neerhalen en weer omhoog brengen. Ook het schoonmaken van de lichtarmatuur is zodoende erg gemakkelijk. En dat is handig, want wij raden aan om dat tweemaal per jaar te doen. Zo houdt u de lichtopbrengst optimaal.

Neem direct contact op

Heeft u lichtmasten nodig en bent u op zoek naar een leverancier? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met Europmast! Wij zijn te bereiken via 013-53 35 000. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact op met ons voor een kantelmast

Europmast