Ontwikkeling en productie

Snelle service en scherpe prijzen

Maatwerk is mogelijk

Tennisbaanverlichting

Bij de aanleg van tennisbaanverlichting is het belangrijk dat er wordt voldaan aan specifieke eisen. Europmast, gevestigd in Oisterwijk, ontwikkelt en produceert tennisbaanverlichting die niet alleen voldoet aan deze eisen, maar ook maatwerkoplossingen biedt. Onze tennisbaanverlichting garandeert een optimale speelervaring door het creëren van een gelijkmatig en helder lichtveld.

Vraag een offerte aan

15 + 11 =

terrein verlichting mast

Tennisbaanverlichting voor een gelijkmatige verdeling van licht

De sportveldverlichting van je tennisbaan moet voldoen aan de normen van de NOC/NSF en de sportbonden, waarbij niet alleen de luxwaarde, maar vooral ook de gelijkmatige verdeling van het licht belangrijk is. Onze lichtmasten zijn speciaal ontworpen om een perfecte verlichting te bieden voor tennisbanen, wat belangrijk is tijdens wedstrijden en trainingen. Dankzij onze kantelbare masten, die uit twee delen bestaan, is installatie eenvoudig en kan deze zelf uitgevoerd worden zonder zware apparatuur of beschadiging van het terrein.

Terreinverlichting masten

Voorbeeld van een lichtplan

Tennisbaanverlichting masten resultaten

portfolio lichtmast 4
sportveld verlichting mast
portfolio lichtmast kantelbaar 8-meter
portfolio lichtmast 1

Schakel ons in voor deze verlichting

Ben je op zoek naar kwalitatieve masten voor je tennisbaanverlichting? Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige verlichting die jouw tennisbaan optimaal verlicht, wat bijdraagt aan de veiligheid en speelervaring. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden deskundig advies over tennisbaanverlichting en kunnen een op maat gemaakt lichtplan ontwerpen dat aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast hebben we ervaring met het leveren van verlichtingsoplossingen voor andere sportfaciliteiten, zoals rijbakverlichting.

Kantelbare lichtmasten

Cameramasten

Kantelbare cameramasten en vaste cameramasten van 4 meter tot 10 meter hoogte, deze zijn leverbaar met een grondstuk met stabilisatieplaten of met een voetplaat.

Kantelbare lichtmasten

Lichtmasten van 4 tot 12 meter hoogte met een uniek kantelmechanisme, waardoor het plaatsen van de mast en het onderhoud van het armatuur een stuk gemakkelijker is.

 

Kantelbare Wifimasten

Wifimasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en sterk en robuust uitgevoerd. De top van de mast zal hierdoor minder trillen en bewegen waardoor het Wifi Signaal sterker blijft