Flexibel

Betrokkenheid

30 Jaar ervaring

,

Korte lijnen

Terreinverlichting uit Noord-Brabant

Voor het uitvoeren van werkzaamheden en ter voorkoming van (parkeer-)schade, diefstal en vernielingen op uw terrein is goede terreinverlichting noodzakelijk. Tevens maakt verlichting van uw terrein cameratoezicht mogelijk. Wij bij Europmast uit Oisterwijk, vlak bij Tilburg in Noord-Brabant produceren en installeren al ruim dertig jaar terreinverlichting en andere lichtmasten die kantelbaar zijn. Hierin kunnen wij u een op maat gemaakt advies geven ongeacht de omvang van uw terrein.

Voorbeeld van een lichtplan
plankleiner

Kantelbare lichtmasten

De baniermasten die wij maken zijn kantelbaar. Daardoor zijn ze relatief eenvoudig en goedkoop te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud. Door het uitgebalanceerde kantelmechanisme is een lichtmast al met twee personen omlaag en weer omhoog te halen. Alle onderhoudswerkzaamheden, waaronder uitrichten, schoonmaken en vervangen van de lampen, kunnen vanaf de grond plaatsvinden, eventueel door u zelf. Daarom is dit gemakkelijk in te zetten als verlichting bij bedrijventerreinen. Onze lichtmasten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en daardoor onderhoudsvrij, wij kunnen u een garantie geven van 10 jaar.

Voor meer informatie en prijzen van de kantelbare lichtmasten klik hier.

Interesse?

Wilt u meer informatie over terreinverlichting of onze andere producten neem dat contact op met ons kantoor in Noord-Brabant. Wij zijn werkzaam in zowel Nederland als België, onze vestiging staat in Oisterwijk. Wij geven graag antwoord op uw vragen en adviseren u over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bel naar 013-53 35 000 of e-mail naar info@europmast.nl.

Neem contact op met ons voor een kantelmast